újdonság!

Az új évre újdonságokat tartogatok. ???? Arra gondoltam, hogy bővítem a kört és nem csak magamat és Firenzét, Toszkánát mutatom meg nektek, hanem hetente egyszer néhány olyan kollégát, barátot, ismerőst is, akik az életem részei Firenzében. Így megismerkedhettek más, itt élő magyarral, láthatjátok kikkel dolgozom együtt, kik a barátaim, kiktől tanulok, kikre számíthatok.
Mindig mondom, hogy itt, Olaszországban sincsen kolbászból a kerítés, itt is rengeteg kihívás vár az itt boldogulni akarókra. Nem tudja ezt Évánál jobban senki, hiszen néhány éve amikor Firenzét választotta új lakóhelyének, bizony nem volt könnyű elindulni. Fotózással foglalkozik, a Toszkánában egybe kelő magyar párok is ismerik, de volt már ballerina, modell vendége, sőt legutóbb egy motoros túrát fotózott. Ma már rengeteg vendége van, az én holnapomat és fotóit is ő készítette. Sőt, az esküvőnkön is ő fotózott néhány éve. ❤️
Együtt is dolgozunk Évával, hiszen csapatépítő, könnyed, vidám, vicces túrákat dolgoztunk ki Firenzében, hogy az ide látogató baráti társaságok, kollégák, céges vagy incentiv csoportok megismerjék a várost, de egy egészen más szemszögből. ????
Hamarosan elkészül közös honlapunk is. Már az utolsó simításokat végezzük rajta. ????
A képen éppen a Monte Cecerire kaptatunk fel Fiesolében. Gyönyörű hely volt, köszönet a túráért Évának. ????