Csapatépítés Firenzében

A kedvenc mesém az volt gyerekkoromban, amelyben a szegény, félárva kislányt ugyan elküldi a gonosz mostoha dolgozni, de jóságát, segítőkészségét viszi magával és a nehéz úton kiveszi a cipót a kemencéből, leszedi a fát húzó almákat, maga mellé veszi a kóbor kutyát, stb. Aztán dolgozik egy háznál, takarít betartva a szabályokat. Vagyis, teszi azt, ami minden nap előtte áll, azt a picit, ami rá vár. A jutalom, amiről ő maga sem tud, pedig a végén érkezik. Arany, ékszer, gazdagság, amellyel visszatér az apjához. A történet folytatódik a mostoha két lányával, akik csak az eredményre koncentrálnak, de üres kézzel térnek haza.

Ezt a hozzáállást vallom én felnőtt életemben. Belém ivódott ez a mese.
Ennek „kipróbálására” bőven volt lehetőségem, mióta idegenvezetésre adtam a fejem, hiszen valami újba kezdeni, nagy kihívás. Pályát módosítani 40 évesen nem könnyű. De elindultam, és nap mint nap megtettem a rám váró, pici feladatokat, és eljutottam most ide, amiért nagyon hálás vagyok.
Ezután is megteszem minden nap, amit meg kell és meglátjuk mi történik. ???? A mesével ellentétben én már az utat is élvezem, sőt talán a cél maga az út.
Amikor Éva megkeresett azzal az ötlettel, hogy fogjunk bele egy olyan szolgáltatás kidolgozásába, ami csapatépítő játékokat ajánl Firenzében magyar és külföldi csoportoknak, baráti társaságoknak vagy nagyobb családoknak, nagyon tetszett az ötlet. Játszótérré tenni Firenze utcáit izgalmasnak tűnt. Ez több mint egy éve volt. Azóta rengeteget dolgoztunk azon, hogy valósággá váljon a terv. Most már tudjuk, hogy 1 óra után szétkapcsolja a telefonhívást a szolgáltató, hogy milyen hasznos a focipálya mellett (kisfiam edzése) töltött 2 órát ötletelésre használni és, hogy a web oldal szerkesztés nem is olyan egyszerű. ????
Naponta beletettük a plusz munkát, a saját, màr meglévő munkáinkon felül, és mostanra eljutottunk oda, hogy készen van 3 túra, a honlapunk angol nyelven, Magyarországon szinte minden iroda tud a kezdeményezésről. Szóval itt tartunk. Nincs még vége, vár még ránk munka, de egy mérföldkőhöz érkeztünk.
Megosztom veletek munkánk gyümölcsét, a honlapunkon látjátok mi mindennel foglalkozunk, mit ajánlunk.
Addig is amíg kinyílik az utolsó szoba (a mesében ott találta meg a kislány a fizetségét ), folytatjuk a munkát minden nap.
Kukkantsatok be az újdonságba!!!! ????
www.dolcevitaexperiences.com
Facebook/ Dolcevita Experiences
Szép napot mindenkinek. ❤️

Team Buildings and Sightseeing Games in Florence