Névnap

Csúnya, lapos, liszt darabos, megtört piskóta tekercsem története. ????
Névnapi (holnap Eszter ????) süti készítésére szántam el magam. Piskóta tekercs! Az jó lesz. Hmmm. Egy kis nutellával, lekvárral. Szuper lesz. Felvettem a kötényemet és Filippot is hívtam. Kicsi korától szeret velem sütni, főzni. ❤️ Imádom. Volt kedve, jött, szétválasztotta a tojásokat, az utolsónál mamát is bekapcsoltuk a messengeren. Ő is sütött, beszélgettünk, tanácsokat kaptunk, kevertünk. Nagyszerű érzés volt. Végre újra együtt. Végre nem a kütyü, hanem a sütés, nevetés, bohóckodás.
A gyerekekre is rányomta a bélyegét az elmúlt időszak. Bezárva, barátok, iskola, találkozások nélkül sokszor tűnt egyszerű szórakozásnak a TV vagy a Nintendo. Aztán már minden unalmas egy idő után, de a játék a kütyün tartja magát akár órákig is. ????‍♀️ Én meg éjjel azon morfondírozom 10-es skálán mennyire vagyok jó anya, hogy hagyom. ???? Hát, hajnal 2-kor az ember szigorú önmagához. ????
De lassan ez a korszak is lezárul. Új élményeket kell gyűjteni nekik is, találkozni, mást játszani, és ha úgy adódik anyával sütni névnapi sütit és közben mamának bohóckodni. ???? Akkor is ha nem sikerül, ha nem jön fel, és maradnak benne liszt darabok mert nem keverte el jól. Nem baj! Belefér. Az íze jó, anya. ❤️
A legboldogabb névnapos vagyok a magunk tökéletlenségével. Mert ez az emberi, ez az igazi, ilyen az élet. Nincs tökéletes, merjünk hibázni, és nevessünk rajta. ????
Szép hétvégét nektek! ❤️