Feloldották a karantént! Irány a Piazzale Michelangelo

Megajándékoztam ma magam. ???? Hosszú karantén, sok tanulás, munka után úgy gondoltam megkérek egy fotóst, hogy a szinte üres Firenzében készítsen rólam képeket. Tavaly, Éva barátnőmmel csináltunk hasonlót, akkor a készülő honlapomhoz. Nagyszerű élmény volt akkor, csakúgy mint ma.
Helyszínnek egy kevésbé látogatott, de gyönyörű helyet választottunk. A San Miniato al Monte templom nagy kedvencem, előtte a városra a kilátás magával ragadó. Lesétálva a lépcsőkön a Piazzale Michelangelo àltalában a turisták kiindulópontja egy romantikus lánykéréshez vagy egy tökéletesen családi fotóhoz a háttérben Firenzével. Mindig zsúfolt. Mindig sokan vannak, vàrni kell a legjobb helyeken.
Most nem kellett. Sőt, üres volt a tér és az alatta lévő terasz is, ahonnan a város szó szerint a lábunk előtt hever. Fantasztikus élmény volt ott állni egyedül, Simonéval, a fotóssal, a madárcsicsergést hallgatni és gyönyörködni a városban, a zöld parkokban és a kék felhőkben. Emlékezetes délelőtt volt. Imádtam. Természetesen betartottuk a szabályokat, az 1 méteres távolságot. (a fotózáshoz egyébként több méter is kell. ????) Feltöltött az élmény és szeretném megosztani veletek amit láttam. Gyönyörködjetek ti is ebben a csodában. Legalábbis addig amíg személyesen nem láthatjátok.
A készített fotókból is mutatok majd néhányat hamarosan….. ????
Ma még egy rövid interjúra is volt idő. Ma este láthatjátok a TV2 Tények Plusz adásában. ????