Positano

Bár az augusztus nem a legmegfelelőbb az Amalfi part felfedezésére, hiszen meleg van és sokan vannak, de idén minden kicsit rendhagyó. ????
Positano a Salernoi öbölhöz tartozik, Amalfi mellett és gyönyörű. Leginkább a legmagasabb pontjáról élvezhető és csodálható. A színes házak, a tenger, a folyamatosan érkező hajók, a sárga szín, a citromos granita és az a mindent körülvevő friss illat, hangulat jellemzi ezt a vidéket.
Még így Covid idején is sikerült olasz és nemzetközi látogatókat összegyűjteni, méghozzá nem is keveset. ????
Aki szeretne „élő” élményt, nézze meg a mai két élő bejelentkezésemet amit konkrétan a tengerről eszközöltem Amalfi partján.
Talán kicsit tudtam kárpótolni azokat akik idén nem tudtak eljutni. De ahogy szoktam mondani, ami késik, nem múlik. Olaszország visszavárja látogatóit. Még mindig gyönyörű, finom, érdekes, izgalmas. ❤️
Őszintén szólva itt nem számítottam arra, hogy szigorúan betartják a szabályokat, de csalódtam mert a hajóra csak hőmérséklet ellenőrzés után engedtek fel, és csakis maszkban. Az utazás alatt végig ellenőrízték hogy mindenkin rajta van-e. És rajta volt. Mindenhol. Fent, lent, vízen, sétálva. Gyereken, felnőtten. Ez nekem sokat jelent. Azért mert azt jelenti, hogy komolyan veszik. Megértették miért kell és ha kell, akkor hordjuk. Meg lesz a gyümölcse ennek. Meg kell hogy legyen. ❤️