Pisa

A tegnapi városnézés, interjú izgalmai után és a holnapi szintén várakozással teli folytatás előtt ma is egy különleges napom van. ????
Ma van ugyanis a születésnapom. ????
Évente megesik ez, de most 2020-ban ennek is, mint sokminden másnak, átértékelődik a fontossága. Hálás vagyok, hogy ebben az èvben is örömmel ünnepelhetem a férjemmel és a kisfiammal. Sabrina lát vendégül bennünket ebédre, amit már nagyon várok. ????
Hálás vagyok, hogy veletek örülhetek mert ti mindig jóban, rosszban velem voltatok. Ha sírni kellett, akkor is, ha örülni, akkor is. Velem vagytok ha kirándulok, ha tanulok, ha dolgozok, ha interjút készítek (tegnap ????), ha adok, ha itt vagyok, Olaszországban vagy ha otthon, a gyönyörű Magyarországon. ❤️
Köszönöm hogy vagytok és, hogy velem vagytok!
Bár az előadás miatt összeakadt a nem létező bajszom a Facebookkal, de azért hálás vagyok nekik is, hogy írhatok, posztolhatok, tudósíthatok, lehetek itt, online. ☺️
Bár az idő telik, ahogy mindenkinek, de a legfontosabb, hogy tartalommal töltsük meg a napjainkat. A körülöttem lévő csodák nem is engedik, hogy lustálkodjak, hiszen minden nap hívnak, hogy fedezzem fel őket. Nem is tudnék nemet mondani. ????
Amikor pedig majd eljön az idő, akkor megosztom veletek személyesen. Ez a megkoronázása a felfedezéseknek. Ez a legjobb része. Amikor elvarázsol benneteket az, ami engem is, és sikerül átadni a rajongást, ahogy történt ez tegnap is. Hála érte! ????
Gyönyörű hétvégét nektek!!!! ????