Virtuózok Firenzében 1.

Először is elnézést kérek a nekem bizalmat szavazó, a vasárnapi előadásra jelentkezőktől. Mivel nem tudom milyen okból törölte a Facebook az eseményt, engem még csak nem is értesítve, így a tőletek hallott üzenetekből tudok én is tájékozódni, ami úgy tűnik mindenkinél más. ????
Igyekszem megérteni a helyzetet, amíg nem sikerül nem szervezek ilyen jellegű eseményt itt, az oldalon. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket.

Ma azonban kaptam egy kis kárpótlást az élettől. ???? Különleges megkeresést kaptam. Placido Domingo éppen Firenzében szerepel a Nabukko operában. Elkísérte természetesen managere, Nicky Markó, aki magyar származású. A Mastro és jobb keze együttműködnek a magyarországi Virtuózok c. műsorral is, ezért a műsor kitalálója, elindítója, Peller Mariann is ellátogatott Firenzébe. Engem ért az a megtiszteltetés, hogy megmutassam nekik a várost és interjút készítsek Nicky-vel angolul a Virtuózok számára.
A piazzale Michelangelora és a San Miniato al Monte templomhoz vittem fel őket, ahonnan a naplementében gyönyörű színekben pompázott a város. Különleges élmény volt nekik és nekem is.
A kalandnak még nincs vége, vasárnap folytatjuk.