Hello. Itt Firenze és ami mögötte(m) van

A könyvem értékesítése a Könyvmentorok oldalán keresztül történik. A „Kosárba” gombra kattintva automatikusan átirányítunk a konyvimadok.hu oldalra.

Kategória:

Mint két idegen álltunk egymással szemben. Firenze és én. 2012-ben. Éppen ideköltöztem egy olasz férjjel és egy kisgyermekkel, ő pedig már akkor el volt foglalva a turistáival. Az általam megszokottól bosszantóan különböző hétköznapjain túl éreztem, hogy van valami más is. Kérdezgetni kezdtem, szerettem volna jobban megismerni. Válaszolt, vitt, mutatott, lassan beavatott, miközben vele együtt változtam. A könyv a benne, a vele megélt életem és saját belső utazásom élményeinek gyűjteménye.

A poszt

A poszt soha nem látott „like” mennyiséget gyűjtött be! Nemhogy elpártoltak az emberek, még többen jöttek. Én pedig azontúl, bátrabban mertem elmerülni egy-egy élmény szavakba öntésébe, legyen az egy gyerekkori emlék, egy aznapi, firenzei, hétköznapi eset, egy érzés, egy élmény. Aztán kinőttem a Facebook kereteit. Hosszabban kezdtem írni a laptopomnak. Hiányzott a megszokott, azonnali visszacsatolás a közösségi médiában, de éreztem, hogy néhány írásom nem oda való.Váratlan helyeken ért el az „írhatnék”. Volt, hogy a szupermarket zöldséges pultjánál meglátott retek hozott fel bennem egy gyerekkori emléket, volt, hogy a kanapén ücsörögve jött, és volt, hogy terápiának használtam és sírva pötyögtem be a szavakat.