Hello. Itt Firenze

Online beszélgetések

Online ingyenes beszélgetések

Tartottam már előadás sorozatot a firenzei Medici családról, Michelangeloról, Leonardo da Vinciről és a luccai katedrális ékkövéről, a Volto Santo faszoborról. Nem maradt ki a szerelem témaköre sem, hiszen megismerkedhettünk a történelem leghíresebb szerelmes párjaival is Firenzében. 2021-ben egy új szerkezetű előadás sorozatba kezdtem, amely 4 különböző korszakot tárgyaló, interaktív, fényképes alkalmakat tartalmaztak. Az online program zárásaként egy workshop keretében pedig megbeszéljük, mire tanítanak bennünket a részletesen bemutatott sorsok, élethelyzetek, akár 1000 év távlatából. Az említett sorozatokról lentebb talál információt, illetve utólagosan is megtekinthetőek a megrendelést követően.

Személyes előadások tartása is folyamatosan tervben van. Kérem kövesse a Facebook oldalamat a részletekért vagy iratkozzon fel a hírlevelemre. Örömmel látom akár online, akár személyes alkalmaimon.

Közeledő beszélgetés:

Ingyenes beszélgetések:

Toszkána, de hogyan? II.

Kerekasztal beszélgetés – nézd vissza

Hét meghívott vendég, hét közös Toszkán élmény együtt megélt csodákról, különböző nézőpontokkal.

Buone vacanze

Olasz karácsony

Azt már most mondom, hogy a cím túl általános. Természetesen minden olasz család a maga módján ünnepli a karácsonyt, éppen ezért mi is arról fogunk mesélni mi hogyan éltük, éljük meg ezt az időszakát az évnek.

Bemutatkozunk

A csapat:
Kovács-Mitter Szilvi, Göbölös Kristóf,
Csorba Zsuzsi, Kiss Eszter

Együtt sírunk, együtt nevetünk! Ötletelünk, véleményezünk, és a közös célunk az, hogy a „Hello. Itt Firenze” szekere jól menjen és eközben mi is nagyon, de nagyon jól érezzük magunkat!

Ismerjetek meg engem és a csapatomat!

Online könyvbemutató beszélgetés

Aki kérdez:
Balogh -Kovács Beatrix

Csak ültem a széken, és azon gondolkodtam vajon tényleg engem kérdez, vagy csak egy fura álomba csöppentem. Teleírt lapok, jegyzetek, részletekbe menő kérdések, és egy olyan hangnem, ami csak a legnagyobbaknak jár.

Velem szemben pedig 50 tekintet, akik a válaszomat várják türelmetlenül.

Ismerjetek meg engem és a könyvem jobban!

Toszkána, de hogyan?

Kerekasztal beszélgetés

9 meghívott vendég, 9 közös Toszkán élmény együtt megélt csodákról, különböző nézőpontokkal.