Ízelítő

Munkám során sokféle emberrel találkozom, ismerkedem meg. Olykor a világ másik végéről érkeznek, van úgy, hogy a szülővárosomból. Családok, házaspárok, nagy csoportok, vagy egyedül utazgatók. Van, aki csak ismerkedik a várossal, régióval, van, aki utazás előtt rengeteg könyvet elolvasott, felkészült, lelkes, tudni akar mindent. Azt is érdekes látni, hogy mi hozza ide őket. Volt olyan vendégem, aki egy, a Pazzi összeesküvés idején játszódó, véres, kegyetlen videó játéknak köszönhette, hogy elkezdte érdekelni hogyan és hol is történt valójában ez az esemény, volt, akit egy könyv, egy film, egy álom hozott ide.
Egyszer egy iroda megkeresett, hogy elvállalnék-e két, 80 év feletti, idős hölgyet, akik együtt utaznának Firenzébe. Örömmel! – válaszoltam. A hölgyek pontos listát adtak le az irodának azokról a múzeumokról, amiket feltétlenül meg szeretnének nézni velem. Jó hangulatú, vidám két napot töltöttem velük, bejártuk Firenzét töviről hegyire. Őket a részletek érdekelték, az, hogy egy-egy kor milyen nyomott hagyott a városon.
A múzeumok látogatását azoknak javaslom, akiknek van picit több idejük Firenzében és szívesen fedeznének fel Firenze rengeteg arcából egyet-egyet részletesen. Több múzeumot is tudnék ajánlani érdeklődési kör, életkor, rendelkezésre álló idő alapján. Keressen részletekért, amennyiben érdekes lehet.

Részletekért keressen elérhetőségeimen.

Vélemények

Pillanatképek